We'll bring your desires into your home!

Project

Project Description

The interior of the apartment is made in the style of minimalism with personal preferences in colors and decor of Customers, as well as taking into account the peculiarities of their life.
The family consists of four people: two adults and two different-sex children of school and preschool age.
The layout of the object is divided into so-called public area: a spacious entrance hall, guest San.unit, kitchen with living room and on the private area of the owners of the apartment: three bedrooms, large bathroom and utility room.
As a result, the apartment turned out to be stylish, comfortable and functional for living Customers in it.

Total area:

Before redevelopment - 165,23 sq.m
After redevelopment - 163,08 sq.m
Height of the rough ceiling - 3,1 m

Plans for the project